Linkit
Make your own free website on Tripod.com

Shin-buddhalaiset linkit • Jodo-shinshun Nishi-Hongwanjin viralliset, englanninkieliset www-sivut.
  Nishi-Hongwanji on Jodo-shinshu'n suurimman haaran, Hongwanji-ha'n, päätemppeli. Sivusto sisältää mm. temppelin historiikin.

 • Jodo shinshun perustajan Shinranin kirjoitusten
  englanninkielinen käännöskokoelma.

  Sivut sisältää myös kattavan sanaston ja erinomaisen hakukoneen. Käännökset on toimittanut Hongwanjin kansainvälisen keskuksen nimittämä professori Dennis Hirotan johtama komitea.

 • AMIDA NET.
  Puhtaan maan buddhalaisuuden mestarien kirjoitusten käänösten kokoelma. Sivuja ylläpitää Dr. Hisao Inagaki, Kiotossa sijaitsevan Ryukoku-yliopiston emeritusprofessori. Hän on kirjoittanut useita ansiokkaita teoksia shinshu'sta, ja myös kääntänyt tekstit itse englanniksi.

 • Professori Eiken KOBAI'n selkeä ja suositeltava shinshu-sivusto.
  Sivustossa esitetään Shinranin opetusten keskeinen sanoma selkeällä ja helppolukuisella tavalla. Professori Kobai on shinshu-temppelin papin poika ja shinshu-oppialan professori Osakan Soai-yliopistossa.

 • Laaja Jodo-shinshu-linkkikokoelma.
  Kaikenkattava kokoelma linkkejä eri puolille maailmaa. Sisältää eri temppelien, järjestöjen ja ryhmien yhteystiedot ja www-osoitteet. Myös lista erilaisista dokumenteista, artikkeleista, kirjallisuudesta ja taiteesta. LinksPitaka on sveitsiläisen Jodo shinshu'n organisaation ylläpitämä.

 • Shindharma Net.
  Tohtori Alfred Bloomin ylläpitämät, erittäin informatiiviset www-sivut.
  Takaisin etusivulle.